Vaxning

Behandlingar som jag erbjuder är uppdelade i olika delar av kroppen och jag vill förklara lite närmre de olika vaxningsmetoderna.

Bikinilinje: Många undrar ofta vilket område det omfattar. Bikinilinjen befinner sig där troskanten slutar. En del kvinnor som tar på sig bikini märker att hår syns på ställen som man inte vill att alla ska se och väljer därför att antigen raka bort det eller att vaxa bort det. Det är inte lätt de första gångerna och har man inte gjort det ett fåtal gånger kan man ofta uppleva en otrygg känsla. När man rakar sig med rakhyvel - raklöder eller lite schampo skyddar huden mot eventuella skador. Huden är i regel torr och bör fuktas innan den rakas.

Brasiliansk vaxning (Brazilian Wax): En vaxningsmetod för att bli av med hår på underlivet. Rakning rekommenderas inte. Att vaxa är mycket säkrare och resultatet blir näst intill perfekt och håller dessutom mycket längre. Brasiliansk går att göra själv men de första gångerna rekommenderas att någon annan med god hand och erfarenhet gör det.